top of page

Gràcies per tot Tom


Aquest dimarts a la nit rebíem unes de les notícies més tristes des de que som penya. Tom Greaves, el nostre líder, «El centurió» com l’afició l’anomenava, anunciava de forma oficial que deixava el club. Degut als mals resultats en aquest inici de temporada, 3 punts de 18 possibles, Tom ha decidit que tocava fer un pas al costat i deixar de ser entrenador i jugador del equip. Sense dubte, per nosaltres el centurió tenia el crèdit intacte, com ja vam escriure en l’anterior article: creiem fermament que hi havia suficients punts a favor per creure en ell i en aquest projecte, que era qüestió de temps aconseguir que aquest equip tant jove comences a agafar forma. Tot i així, el bo del Tom ha cregut que el millor per l’equip i per ell era deixar el club, una decisió que no compartim però que l’honra i que demostra com s’estimava el club. No costa gaire imaginar-nos el sofriment que devia passar al no trobar la clau per aportar bons resultats i canviar la dinàmica. L’home del club Dave Chadwick, es farà càrrec de la direcció del club de moment, que continuarà amb l’actual equip d'assistents: Tom Conroy i Jack Doyle

El Tom s’acomiadava del club amb aquestes paraules "Ha estat un honor absolut, no només jugar al club sinó ser capità i després gestionar-lo com a «Player manager», i això és quelcom que mai no oblidaré i una experiència que m’ha fet aprendre tant dins com a fóra del terreny de joc. L'oportunitat de jugar al futbol per tot el món ha estat increïble i marxaré amb centenars de records especials i això és en gran part gràcies als increïbles aficionats d'aquest club ".

Com a penya confessem que ha sigut un cop dur, mai ningú podrà representar tant els valors de l’equip com ell, lluitador des de baix, dirigint les tropes des del camp de batalla, icona i bandera del club!

Sincerament ens costa escriure aquest article, tot i així creiem que no podem fer més que agrair al jugador i entrenador tot el que ens ha donat i retre’l homenatge amb unes xifres que demostren el que va ser i ha sigut Tom per la «red and white army»:

- 103 gols: fet que el transformen en màxim golejador de la història del club.

- 274 partits: posant-lo en l'Olimp dels jugadors amb més partits.

- 5 anys al club: ningú com ell coneixia aquest club, el que significava i el que era jugar per la glòria del futbol.

- 3 trofeus: un d’ells com a jugador i entrenador, i la Manchester Cup de la temporada passada.

Ningú pot negar que estem parlant d’una llegenda. El seu adéu marcar el final d’una etapa. Esperem i confiem que no serà l'última llegenda del club, però creiem que mai ningú podrà igualar al centurió. Un cop més gràcies per tot Tom, estem segurs que la teva espurna es manté viva en tot el futbol "de veritat" que has impregnat a aquesta jove plantilla, i estem segurs que aquesta llavor acabarà donant el fruit: totes les glòries que vindran també seran teves. Glòria i honor al nostre etern centurió!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page