top of page

Demostració d’intencions, un inici per a fer història

Després de la històrica i grandiosa temporada de l’any passat amb 3 títols i l’ascens, es feia impossible pensar que es podria superar, però tot i que estem només a l’inici de temporada, creiem fermament que aquest equip ho pot fer i ho està demostrant amb escreix. Per començar la classificació per a la primera ronda de la FA Cup, després de passar 3 rondes preliminars l’equip s’hi ha classificat per primera vegada, i guanyant els partits per golejada.

Continuem amb la lliga, som equip debutant, el nivell dels equips ha pujat i tot i així en les dos jornades jugades tenim dos victòries i amb un balanç golejador de 11 gols a favor per 1 en contra, números de la temporada passada, però en una categoria superior. I si ho sumem al balanç golejador de la FA Cup, l’altre competició que hem jugat, estem parlant de 34 gols per un rebut. 5 victòries de 5 possibles.

Però no cal buscar els números per creure en l’equip, veure-les jugar és cada cop més espectacular, semblava ser que no es podia magnificar més el joc de l’equip dirigit per Podmore , però dia a dia es superen transformant-se en un equip intractable.

Bé, digueu-nos agosarats per fer-ho tant aviat, però des d’aquí llancem la pregunta i la responem, férem història aquesta temporada? Sí, i ja l’estem fent, dia a dia, magnificant el futbol femení, fent-nos més que dignes del Broadhurst Park i demostrant partit a partit que el bon joc no té límits.

Per cert, volem fer una menció especial de la nostra golejadora i estrella, la Jess Bettle, amb uns números estratosfèrics, la primera jugadora en marcar durant 9 partits seguits(esperem que segueixi amb el record ) i que només en l’últim partit d’aquest diumenge a la FA Cup va fer 7 gols!!! 15 gols en 5 partits,brutal!!!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page