top of page

Glòria o mort


A falta de 4 jornades ens trobem davant del moment més delicat de la temporada, i segurament de la nostra existència com a club. Els 4 rivals que ens queden per enfrontar-nos es presenten com els 4 genets de l'apocalipsi anunciant la nostra perdició... les nostres hores com equip de la National League North estan arribant a la seva fi? Davant d’un descens casi inevitable, la majoria de l'entorn del club dóna per fet que baixarem.. fins i tot la mateixa directiva del club. El propi Adrian Seddon donava per fet el descens en una excel·lent entrevista d'Adrià Soldevila a la República esportiva.

Analitzant la classificació podem veure que la lluita per la salvació és cosa de 3 i nosaltres som els més mal parats. Estem a 6+1 punts de la salvació a falta de 12 punts. Només hi ha una opció: no és altra que guanyar, guanyar, guanyar i guanyar! Ho hem de guanyar-ho tot i esperar que els altres perdin el màxim de punts. Aquest dissabte, en un duel amb tons macabres, els nostres rivals s’enfronten entre ells donant-nos una oportunitat de demostrar que encara estem vius. Pel que fa a nosaltres, el primer genet que se’ns presenta és el Kidderminster Harriers, que es troba en una tranquil·la novena posició. El partit d'aquest dissabte una immillorable ocasió per demostrar que a casa també podem guanyar.

Sincerament, no amagarem que mentre estem escrivint aquest article, de fons es repeteix com un martell la cançó «The End» de «The doors». Tot i així, encara mantenim la fe: no som un equip normal, som molt més! Mentre hi ha hagi opcions, ens toca lluitar. Hem de creure que si aconseguim les 4 victòries ens salvarem, que depèn de nosaltres! Pel que som i representem ens toca lluitar fins al final. La pròpia cançó dels the doors ens diu: «Necessito desesperadament la mà d’un desconegut». La mà hi serà, l’afició mai fallarà. Esperem que l’equip estigui a l’altura, glòria o mort!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page