top of page

Derrota amarga a casa contra el cuer (crònica del partit)

Ja són tres les derrotes consecutives per al FC United. La del dissabte ha fet més mal, perquè el Bradford Park Avenue era el cuer abans de jugar contra nosaltres.

Després de la victòria per 2-0 contra el Kidderminster ara fa tres setmanes, no aixequem cap. Certament que les derrotes contra Halifax i Gloucester eren plausibles. Però el BPA davant només havia gunayat un partit en tota la temporada... era una oportunitat ideal per tornar al camí del triomf.

Els Reds Rebels van començar bé el partit, amb el control de la possessió i guanaynt la localització al Bradford. Però tot es va diluir ràpidament quan el BPA va marcar dos gols en les seves úniques arribades a porteria. El primer gol va ser una volea meravellosament colpejada des de fora de l'àrea per Ben McKenna, que no va donar a Dave Carnell cap possibilitat. El segon, de Luke Dean , va ser fruit de la seva escapada a dins l'àrea, que li va permetre connectar un bon dispar per baix, superant a Carnell, a així donava als visitants un avantatge inesperat de dos gols.

Just abans del descans, vam poder celebrar un gol dels Reds després d'un bona transició entre George Thomson i Jason Gilchrist. Aquest últim va veure la porteria, superant a l'exporter del FC Jon Worsnop.

No obstant això, per segona setmana consecutiva, el FC va tornar a encaixar un gol tot just després de la represa. Nicky Boshall va anotar amb facilitat al minut 48...tot és complicava massa només començar el segon temps.

Les nostres millors ocasions las vam tenir en aquesta segona part, però el gol de Thomson no va arribar fins el temps de descompte, després d'una lluita maldestre sobre la línia. Era massa tard i la tercera derrota consecutiva era una realitat.

Amb aquest resultat, hem caigut dos llocs, fins al 17è a la lliga, amb un punt menys que l'any passat després de la mateixa quantitat de partits. Tenim revàlida contra el Stalybridge Celtic, proper rival

A destacar: l'aparició del Sam Sheridan. Quan va entrar al campva portar una mica de lluita, molt necessària, donant impuls al centre del camp.