top of page

Excel·lent debut de Luke Podmore en la banqueta del equip femení


Després de la dolorosa derrota a domicili per 1-5 contra el Merseyrail Bootle l'anterior jornada, on perdíem l'oportunitat de ficar-nos líders. I de forces setmanes d'incertesa en la banqueta de l'equip, on no teníem primer entrenador i el equip estava dirigit pels assistents, l 'arribada de Luke Podmore ha sigut un bàlsam de seguretat per l'equip. Reafirmat per la victòria a domicili contra el Northwich Vixens, per 0-2, que ens manté a la segona posició de la taula, empatades amb el Merseyrail Bootle, que això si, tenen un partit menys.

Sense cap dubte l'arribada de Luke era una necessitat imperiosa per l'equp, creiem que la seva tria ha sigut molt encertada, sobretot se'n un entrenador que ja coneix la casa, ja que el 2012 ja va fer d'assistent de l'equip. I que torna després d'unes temporades creixent com entrenador, on el 2015 aconsegueix la «FA Women’s Premier League Plate» amb el Preston North End Women’s Team.

Luke ha volgut tornar a casa per acabar de reafirmar la seva carrera, sabent el que suposo estar en aquest club. En el seu nomenament feia aquestes declaracions: "Em sento privilegiat i molt orgullosos de tenir aquesta oportunitat. Jo sé el que significa FC United com a club i també reconèixer el potencial que podem aconseguir en la competició i també dins de la comunitat local".

Per acabar volem desitjar tota la sort a Jay Astley, el nostre antic entrenador, en aquesta nova etapa de la seva vida.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page