top of page

L'equip femení és imparable!

Les alegries que ens reporta l'equip femení són incalculables. El diumenge, a la costa de Fylde, van guanyar 1-4 a domicili contra les Blackpool Girls, en un dels millors partits de la temporada. Uns resultat que ens porta de dret als quarts de final de la Copa d'Argyle

FC es va posar en avantatge abans del descans, amb un gol inapel·.albe de Kirsty Chambers, Es va doblar l'avantatge al minut 53, quan Bet Tattersall, a passada deOlivia Greenhalgh, va marcar de volea el 0-2.

La debutant Jess Battle, va forçar un penalt que ella mateixa va transformar en el rebot. És la16ena jugadora que marca en el seu debut, una molt bona marca per a les Ladies.

Un minut més tard, Laura Oakley va escurçar distàncies per a les mandarines. Però la tarda golejadora es va arrodonir amb el quart, quan va anotar Chambers amb un magistral llançament de falta en el temps afegit.

Aquest últim gol va suposar una fita important: hem arribat als 500 gols en competicions oficials, només en 4 temporades i mitja. L'equip femení és imparable!