top of page

Efecte Podmore, 7 victòries consecutives!


Des de que Luke Podmore va agafar la banqueta de l’equip femení i va debutar contra el Northwich Vixens el 18 de desembre de l’any passat, l’equip no només no coneix la derrota, sinó que encarrila 7 victòries consecutives, un record aquesta temporada, però les dades encara són més demolidores, portem 31 gols a favor(una mitja de casi 5 gols per partit) per 4 gols en contra.

I no només això, l’equip s’ha mostrat molt més sòlid i segur d’ell mateix, veient-se reflectit en victòries de prestigi com per exemple la victòria a domicili contra el Sir Tom Finney FC per 2-3 , cal recordar que es tractava dels quarts de final de la Argyle Cup i d’un rival difícil, ja que estem parlant del lider de la Divison One North, la divisió paral·lela a la nostra.

3 títols en joc:

- Lliga: portem 5 victòries consecutives que ens mantenen vives en la lluita pel títol, ara mateix som líders, però el Merseyrail Bootle té 3 partits pendents de jugar.

- Manchester FA Cup: aquest diumenge vam jugar els quarts de finals de la competició local amb una victòria contundent per 1-7 contra el Leigh R.M.I. Ladies First, ens espera a les semis el Middleton Athletic Ladies

-Argyle Cup : Com ja hem comentat més amunt vam derrotar a quarts al Sir Tom Finney FC. Estem parlant d’un prestigiós torneig que juguen tots els equips de la «North West Women Regional League», compost pels equips de les lligues paral·leles de la «Divison One North» i la «Division One South»(on juguem), més els equips de la Premier, la divisió per sobre de la nostra, i és just un equip d’aquesta lliga que ens trobarem a les semis, l’equip femení del Wigan Athletic.

El mes de març clau:

-Lliga: el diumenge 5 ens enfontem al Warrington Wolverines a domicili, actualment són les terceres de la competició.

-Argyle Cup: el diumenge 12 jugarem a casa contra el Wigan Athletic les semis de la competició.

-Lliga: El diumenge 19 jugarem al camp del Merseyrail Bootle un partit que val mitja lliga, necessitem la victòria per recuperar l’avarage personal contra l’equip de Liverpool.

- Manchester Fa Cu: tot i estar pendent de data, ja que coincidia per data amb el partit contra el Merseyrail Bootle , aquest mes de març jugarem a casa contra el Middleton Athletic Ladies les semifinals de la competició.

Veient aquest calendari, la pregunta és obvia, podrà continuar amb la ratxa l'equip de Podmore? Nosaltres ho tenim molt clar, segur que sí!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page