On som i que volem!


Sense cap dubte ja podem dir que estem a la fase final d’aquesta temporada, a falta de dos mesos férem un resum d'on es troben els nostres dos equips sèniors i quines competicions estan en joc.

Equip masculí:

Tot i la derrota de l’última setmana l’equip venia d’una espectacular ratxa de tres victòries consecutives que espanta els fantasmes del descens i ens consolida en la meitat de la taula. L’equip es troba a la 13ena posició amb un conjunt d’equips força igualats que lluiten per la 12ena posició. Encara queden 24 punts en joc, que ens podrien fer somiar en entrar en el top 10, però la realitat de la classificació ens diu que l’objectiu real d’aquest final de temporada és quedar entre els 12 primers.

Sí,sabem que el que ens queda de lliga no és gaire motivador,però el final de calendari ens regala una gran cita, el 4 de maig jugarem la final de la Manchester Premier Cup contra el Stalybridge Celtic , el fet de poder guanyar un títol oficial ficarà molta emoció a aquest final de temporada, i sense cap dubte serà el que decidirà l'èxit d’aquesta temporada!

Equip femení:

Des de que Podmore va agafar l’equip portem una ratxa espectacular, 8 victòries consecutives, però sense cap mena de dubte, ara ve l’hora de la veritat, aquest diumenge juguem la primera de les grans «finals», i aquesta es juga a la lliga! No exagerem si diem que el 50% de la lliga estarà en joc aquest diumenge en el partit que juguem a casa de les Merseyrail Bootle , actual líder de la lliga tot i que estem empatats a punts. Els dos equips es juguen el ser o no ser a la lliga. Potser sona exagerat si pensem que encara queden 7 partits, però si mirem la classificació veurem la diferència de nivell entre els tres primers equips de la taula i la resta. El tercer equip en discòrdia és el Warrington Wolverines, a tres punts dels dos líders, encara ha de jugar contra els dos equips, se’ns presenta un final de lliga apassionant.

Però la possibilitat d'èxit no acaba aquí,l’altre de les gran cites serà el 15 de maig, on jugarem la gran final de la Argyle Cup contra Bury Girls and Ladies. Un partit que promet ser espectacular.

I continua la possibilitat de grans alegries per l’equip femení, que encara està viu en una altre competició, a falta de posar data pel partit estem a semifinals de la Manchester FA Women Cup, contra el Middleton Athletic Ladies!

Resumint, ens espera un final de temporada impressionant pels dos equip, on tenim 3 copes en joc i la possibilitat de que l’equip femení guanyi la lliga i lluiti per l’ascens, que comenci l’espectacle!!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu