Cap de setmana definitiu a les lligues


La temporada s’està acabant i tant l’equip femení com el masculí es troben a dos jornades per finalitzar la lliga, les aspiracions màxims pels dos equips depenen d’aquest pròxim cap de setmana i tot i que són molt difícils, s'han de tenir en compte.

Partits

Dissabte(masculí): Nuneaton Town – Fc United

Diumenge(femení): Fc United- Curzon Ashton Fc

Merseyrail Bootle- Altrincham Fc Ladies

Equip femení:

Després de la derrota contra les líders el passat 26 de març,ja sabíem que la cosa estava molt difícil per guanyar la lliga, però després de la derrota l’equip s’ha mantingut al ferro roent de l’esperança i ho ha demostrat amb escreix, no només en victòries(4 de 4) sinó també en grans golejades, el balanç del equip en els últims quatre partits

és de 28 gols a favor per 2 en contra! Però ara mateix això no depèn només de nosaltres i les Merseyrail Bootle tampoc han fallat. Ha falta de dos jornades la diferència de punts és de 3 i ens tenen el average personal guanyat, necessitem una derrota i un empat seus en les últimes dos jornades, una quimera! per tant si aquest cap de setmana no deixa cap punt pel camí ja seran campiones.

Però bé, no totes les dades són negatives, ja que tot i que el campionat està més que difícil, el subcampionat el tenim a tocar de les mans, només puntuant ja el tindrem assegurat.

Equip masculí:

Les aspiracions del equip masculí no són tant notables, després d’una temporada molt irregular amb molts alts i baixos, ens trobem a la zona mitja i la nostra màxima aspiració és el 12è lloc. A primera vista sembla una aspiració irrellevant, però té un punt històric important, seria la nostra màxima posició des de que vam néixer com a club! Any rere any em anat escalant divisions, fins arribar a l’actual, on l’any passat vam debutar com a 13ens.

Ara bé, l’objectiu també està més que difícil, ja que estem 14ens a 6 punts d’aquesta posició. Sí, només queden 6 punts en joc, però aquest dissabte juguem contra el Nuneaton, l’actual 12è .

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu