top of page

Victòries amb regust a esperança


Sense cap mena de dubte ha sigut un gran cap de setmana pels nostres equips, tant el femení com el masculí han guanyat amb solvència els respectius partits, que els mantenen amb vida per assolir els objectius.

Equip femení:

Contundent victòria per 11-0 contra el Curzon Ashton Women, l’equip no perd la fe a guanyar la lliga, almenys el que depèn de la seva part. I ho fa amb un resultat espectacular, reafirmant el joc total i demostrant que és un treball d’equip, fins a 5 jugadores han marcat.

També ha sigut la millor manera d’acomiadar-se en partit oficial de la afició. Aquest ha sigut l’últim partit a casa, a falta de l’ultima jornada de la lliga i les grans finals.

El resultat ens dóna esperances a la lliga, ja que ens fica momentàniament primeres, a l’espera del partit de que han de jugar Merseyrail Bootle aquest dijous contra Altrincham, tot i que està molt difícil, esperem que les nostres veïnes ens donin una gran alegria, una victòria seria espectacular, però empat també ens donaria vida per l’última jornada.

Equip masculí:

Com ja hem anat dient en altres articles, des del nostre punt de vista, quedar 12ens a final de temporada seria un petit triomf simbòlic, ja que continuaríem amb l’espectacular ratxa de any rere any anar millorant la classificació des de la nostre creació! I El resultat d’aquest cap de setmana ens dona esperances en creure que ho podem fer, sobretot perquè el nostre rival, el Nuneaton, són els 12ens classificats ara mateix i ens portaven 6 punts abans del partit, per tant era guanyar o guanyar. A més a més de que la contundent victòria a domicili per 1-4, fa que tinguem el gol average particular guanyat. I no és la única bona notícia del cap de setmana, ja que la derrota del Curzon fa que els passem a la classificació.

Dades partits:

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page