top of page

La primera de les grans finals


Aquest divendres el nostre equip femení jugarà la final de la Manchester FA County Cup, serà la primera de les dos finals que juga l’equip femení, conjuntament amb la Argyle cup. La jugarem contra la nostre autentica bèstia negra, les City of Manchester Ladies FC, i perquè dèiem que és la nostra bèstia negra? Doncs la dada és esfereïdora, des de que participem en el torneig, des de la creació de la secció femenina, sempre ens ha eliminat aquest equip. Estem parlant de 4 edicions, on podem incloure la fatídica final de la temporada 2013/2014, i just la temporada passada ens van eliminar a les semifinals. Per tant estem parlant que serà la cinquena vegada que ens trobem consecutivament en aquesta competició.

Però aquesta vegada estem convençuts que acabarem amb el malefici i ens endurem la copa a casa. Tot i que les City of Manchester Ladies FC estan una divisió per sobre nostra, les temporades són totalment oposades, mentre nosaltres actualment som les líders de la nostre competició amb 18 victòries, elles van segones per la part final de la taula, amb només 5 victòries. Però no només tenim la inèrcia guanyadora a favor, sinó també perquè creiem fermament amb el nostre equip i amb el cos tècnic que la dirigeix, arribem en el millor moment possible!

A més a més en el pas per arribar fins aquesta final hi trobem victòries contundents com el 0-11 a les Didsbury FC Ladies a vuitens o el 1-7 a les Leigh R.M.I. Ladies First a quarts. Les semifinals no es van arribar a jugar perquè el nostre rival, les Middleton Ladies, és va retirar.

Sense cap dubte ens trobem davant d’un moment històric, després de l’espectacular ascens a la division One South de la North west Women regional League, ens tornem a plantar a una final de la Manchester FA County Cup, ens juguem la lliga i l’ascens en el primer any en aquesta categoria i disputarem la final de la Argyle Cup, lluitant contra equips de lligues superiors. Esperem que aquesta primera final sigui l’inici d’una temporada històrica, endavant guerreres!

Dades:

Divendres 28 d'abril de inici a 19:00(hora anglesa)

Final Manchester FA County Cup

FC United Women v City of Manchester Ladies FC

West Didsbury & Chorlton Recreation Ground

Brookburn Road, Chorlton, Manchester, M21 8FF

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page