top of page

HISTÒRICA VICTÒRIA! CAMPIONES DE LA MANCHESTER FA CUP!!!!!

Avui és un dia per apuntar als annals de la història del nostre club. Després d’un partit espectacular, la venjança s’ha consumat. Ens enfrontàvem a la nostre bèstia negra: 4 anys consecutius eliminant-nos en aquesta competició! Ens hem proclamat campiones per primera vegada de la Manchester FA Cup, amb una clamorosa victòria enfront el Manchester LFC per 1-5. Som les campiones de Manchester!!!!

La primera part ha tingut dos grans temps. D’inici, els dos equips ha sortit força reservats i respectant-se mútuament, amb intents tímids d’arribar a les àrees. Però a partir del minut 20 les coses han canviat i el partit s’ha tornat frenètic. El primer ha mossegar ha sigut el nostre equip que arribava amb freqüència provocant forces corners... i ha arribat el premi al minut 24: Kristy Chambers, aprofitant un rebot, ha fet un espectacular xut des de fóra l'àrea que ha entrat per tota la esquadra, ficant per davant el Fc United. Com a conseqüència del gol hem viscut uns minuts de desconcert i desgavell que el Manchester LFC ha aprofitat per empatar tot just 5 minuts després d’avançar-nos. Semblava que el nostre rival agafaria el lideratge del partit, a través del xoc psicològic de rebre un gol tot just després de marcar, però no ha estat així. A partir d’aquí s’ha vist l’efecte Podmore , demostrant la fortalesa mental de l’equip. Tot i rebre el gol, hem reaccionat: anant a l’atac, la reacció ha estat imminent. Jade Parker, proclamada la MVP del partit, s’ha escapat de la seva marcadora i ha rematat davant de porteria després d’una bona centrada al mig d'àrea, fent així el segon gol del Fc United posant l’equip per davant. A partir d’aquí, hem intentat fer el tercer, amb una oportunitat molt clara de Battle , però no ha reeixit a marcar i s’ha arribat amb el 1-2 a la mitja part.Al descans s’ha fet el primer canvi, i Marsh ha entrat per Wolstencroft.

La segona part ha començat semblant al final de la primera: Parker ha tingut a les seves botes el tercer, però la portera s’ha lluït. Tot s’ha anat calmant a partir d’aquí, conscients que hi havia molt en joc i potser tocava reposar el partit. Tot i així, les oportunitats més destacades eren nostres. En tot moment la nostra defensa s’ha mostrat molt sòlida davant dels atacs de les rivals. La lectura del moment per part de Podmore ha tingut resposta: refrescar amb dos canvis per donar més oxigen al equip. Carrington i Holden han subsitituit a Yau i Greenhalgh. Al cap de poc han vingut dos canvis més: Vyas i Tattersall han entrat per Battle i Chambers. Una intel·ligent decisió que ha donat el seu resultat. Això, sumat a l’imperial actuació de la grandiosa Parker, ha suposat, a falta d’un quart, marcar el tercer gol superant la portera amb una excel·lent vaselina. Un gol que ha implicat el domini absolutdel Fc United. La venjança s’ha consumat absolutament al minut 88 amb el hattrick de Parker, demostrant el seu poder atacant. Chambers ha rematat el partit fent el seu segon gol particular ja al temps afegit, que representava el 5-1 definiu. Sense cap dubte hem viscut el partit amb emoció, sabent en tot moment el que estava en joc. Les nostres jugadores no només han estat a l’alçada, sinó que han demostrat el que són, unes campiones! I també ho és la nostra afició: els nostres supporters han animat més que ningú, i s’han fet sentir, donant suport al equip en tot moment. En definitiva, un dia històric: cap de les nostres seccions havia guanyat aquesta copa. Això sí, esperem que podem fer el doblet amb l’equip masculí