top of page

Subcampiones, l’any de la reivindicació!


Tot i que s’ha intentat fins al final, no ha pogut ser. Aquest cap de setmana hem tret un empat (1-1) al camp de les Warrington Wolverines, on segurament ha pesat l’esforç de la final de divendres. Tot i així, aquest resultat no ha tingut cap pes final a la classificació, ja que les Merseyrail Bootle van guanyar. Sense cap dubte han estat unes dignes campiones, atès que només s'han deixat 5 punts durant tota la temporada i a més són l’únic equip que no hem pogut guanyar. Des d’aquí les felicitem.


Ara bé, aquest subcampionat té molt mèrit: cal recordar que era el primer any que jugàvem en aquesta divisió i hem debutat amb una nota excel·lent! Primer, hem sigut l'equip més golejador de la categoria i segon, només hem deixat escapar dos empats i dos derrotes (les dues contra les líders) en tota la temporada , firmant 56 punts dels 66 possibles. També cal recordar que fins a mitjans d’aquesta temporada, l’equip va patir l'inestabilitat a la banqueta. No cal dir que d’un problema se’n pot trobar una solució millor, i aquesta la vam trobar amb l’arribada de Podmore, posant el seu segell a l’equip, fent-lo un equip més conjuntat i estable tàctica i mentalment. I és en aquest punt que volem fer èmfasi. Criem fermament que amb aquest gran equip que tenim, encapçalat per Podmore , podrem arribar molt lluny, des de la planificació de la pròxima pretemporada. I tenim clar que superarem els resultats d'aquesta temporada, la qual cosa no serà gens fàcil, (venim de guanyar la Manchester FA Cup, hem quedat subcampiones i tenim pendent jugar la final de la Argyle Cup).

Sens cap dubte, aquest és l’any de la reivindicació: de reivindicar la nostra secció femenina i de reivindicar un equip amb un futur esplèndid i ple de fites històriques, fites que ja han començat aquest temporada i que esperem que puguem culminar amb l'Argyle Cup (la volem a les nostres vitrines!).

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page