top of page

L’any de la consolidació


Aquest cap de setmana ens hem acomiadat de la competició reina amb un esplèndid 5-1 contra el Gainsboroug Trinity. També era el comiat d’aquesta temporada per la nostre afició, al nostre camp. Però la temporada no ha acabat: aquest dijous tenim una fita històrica i el partit més important , la final de la Manchester Cup contra el Stalybridge. Abans de centrar-nos en aquesta fita (farem un article en breu) creiem que es necessari reivindicar el paper de l’equip aquesta temporada a la lliga.

Per molts, una 13ena posició pot semblar poc, o quedar-se a mig camí dels objectius, però per valorar aquesta posició es important fer un anàlisi amb retrospectiva. Cal recordar que som un equip molt jove. amb poc més de 10 anys hem fet un progrés que només de pensar-ho crea vertigen. Del no res, hem creat i reivindicat un equip, que any rere any ha anat progressant en totes les facetes, i tot des de l’autogestió.

Des d’un punt de vista esportiu hem anat pujant divisions, temporada a temporada, guanyant tres lligues en categories diferents. Una d’aquestes va ser la categoria inferior a la que estem ara, la Northern Premier League, però per arribar a ser campions, vam lluitar tres anys consecutius en els play off d’ascens quedant-nos a les portes... ens ha costat molt arribar fins aquí.

L’any passat era el primer a la categoria actual i vam fer una merescuda 13ena posició, i aquest any tocava confirmar i consolidar-nos com equip, en una categoria on hi ha un canvi de nivell molt important de les anteriors, i hem tornat a repetir el resultat. Això si, fent més punts que la temporada passada.

Ens hem transformat en un equip sòlid i amb ganes de progressar, tenim l'esperit i any rere any, anem a més, però a vegades es necessari reforçar les bases i no deixar-nos endur per l’eufòria, perquè puguem continuar endavant en el camí i aspirar a tot. Es per això perquè volem reivindicar aquesta temporada, com un any de maduresa i consolidació, per saber on estem i a on volem anar.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page