top of page

Nova fita històrica: ja tenim aquí la nostra primera final de la Manchester Premier Cup!!!


Aquest dijous 4 de maig, a les 20:45 hora d'aquí, ens espera una final contra el Stalybridge Celtic. Sí, ja ha arribat el dia de la gran Final de la Frank Hannah Manchester Premier Cup. Es disputarà al camp de l'Oldham Athletic (el Boundary Park).

Una final plena d'alicients i amb ganes de fer novament història:

· Mai hem jugat la final d'aquesta competició. Estem doncs davant d'una oportunitat històrica! Cal recordar que aquesta copa es juga des del 1934 (poca broma!). És la copa germana de la Manchester Senior Cup que es juga des de 1886

· Es podrà seguir en directe pel Facebook!!! Al compte de la FA Manchester

· Aquesta serà la primera final de copa que el FC United juga des de 2008. Aquell any vam guanyar la The UniBond League President’s Cup contra Radcliffe Borough a l'estadi Tameside.

· També serà la primera visita de FC United al Boundary Park des de que vam jugar per última vegada al març i abril de 2006 contra Oldham Town, Chadderton i Padiham

· Les dades del nostre camí cap a la Final: en els tres partits jugats, FC ha anotat 16 gols i n'ha encaixat només 2. També hem vist hat-tricks de Thomson, Greaves, Gilchrist i Wolfenden.

· Dada molt important: Si Jerome Wright juga dijous, farà la seva aparició número 400 amb el club. LLegenda!

Finalment, només volem recordar que els nostres oponents, el Stalybrdge Celtic, han patit el descens de la nostra categoria. En el seu camí van derrotar el Droylsden, Curzon Ashton i el Salford.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page