top of page

NIT MEMORABLE A MANCHESTER, SOM CAMPIONS!!!!

Ahir, en una nit inesborrable, el FC United va conquerir per primer cop en la seva història la Frank Hannah Manchester Premier Cup. Va se rcontra l'Stalybridge Celtic, al Boundary Park, amb una victòria per la mínima (1-0) amb gol del defensa Jake Williams .I els de la Catalan Supporters Branch ho vam seguir en directe a través del Facebook Live. Per primer cop vam poder participar, tot i la llunyania, de l'alegria de tot un club.

Un gol matiner de Williams va ser suficient per segellar el trofeu per als Red Rebells en una final ajustada. Va arribar als tres minuts del joc, quan Williams va connectar un centre-xut per la banda dreta que semblà quedà suspès en l'aire, fent que l'estirada poc destre de Callum O'Neil quedés en no-res.

Hauria d'haver arribat el 2-0 minuts més tard, quan Tony Adeloye va tenirr una bona ocasió de marcar, davant del porter. Tanmateix, el Bridge no va afluixar, i va tenir un parell d'oportunitats abans del descans.

La segona meitat va començar una mica pesada, amb els dos equips en lluita per arribar al dominidel joc.

Adeyole va tenir una altra gran oportunitat, trencant perfectament el fora de joc. El Bridge s'anava arriscant, i aixì ho aprofitaven els nostres: Thomson no va saber aproftar un cara a acara amb el porter rival. L'entrada del mític Tom Greaves va donar més oxigen a l'atac

I en tot moment va regnar Jerome Wright, arribant al seu partit número 400, convertimt-se en llegenda del nostre Fc. En aquest sentit, hem de de destacara les escenes finals un cop es va acabar el partit. Wright va celebrar la seva fita, extraordinària i única, i la família del Fc ho vam celebrar com es mereix. Donà molt de goig copsar com ahir, sobre la gespa, l'equip, els supporters-propietaris, i l'staff eren una sola cosa, al so del Waterfall dels Stone Reds. Nosaltres, des de Catalunya, ho vam viure com si estiguessin allà. Una nit memorable, som els campions de Manchester.