top of page

Dos de dos!! Campiones de l’Argyle Cup! #forMandy

Aquest diumenge vam viure el millor dels finals possibles de la temporada a l’imposar-nos per 4-6 al Bury Ladies FC a la final de l’Argyle Cup.

D’aquesta manera, ens hem convertit per primera vegada en campiones d’aquest títol, sumant la segona copa de la temporada de l’equip femení i la tercera del club. I això ha succeït en l’any de la fundació de la penya, quin grandiós debut!

La final va ser frenètica. Només començar, el Bury va fer un primer gol al minut 3 que trencava el partit, un gol totalment inesperat i que ens va ficar la por al cos. Tot feia pensar que ens condicionaria el partit des de bon principi, però no va ser així. Després del gerro d’aigua freda del primer gol, ens vam recuperar i vam aconseguir empatar al minut 15, amb un bon gol de Chambers. L’alegria va durar ben poc, ja que el Bury poc després de treure la pilota del mig centre va fer el 2-1. Les sensacions eren que els dos cops tant durs rebuts amb només 17 minuts jugats ens podien passar factura. Però un cop més vam demostrar la gran fortalesa mental que té aquest equip (reivindiquem altra vegada l’efecte Podmore!) i vam començar a agafar el control del partit. Tot i així, el gol de l’empat, obra de Wolstencroft no va arribar fins el minut 39. A partir d’aquí, el match va tornar a entrar en un moment d'autèntica bogeria: al minut 42 el Bury es tornava a posar per davant, però aquesta vegada el cop psicologic definitiu el fèiem nosaltres remuntant per tercera vegada un resultat advers amb un nou gol de Chambers que ens posava en un 3-3 el partit al minut 45, arribant així a la mitja part.

La segona meitat ja va ser totalment nostra, demostrant un control del partit espectacular. El primer gol després de la represa va arribar al minut 52, Wolstencroft va fer una excel·lent jugada que va ser culminada amb el gol de Battle. El Bury no se’n sabia avenir: s’havia posat fins a 3 vegades davant del marcador i ara anava perdent 3-4. A partir d’aquí el partit es va transformar amb un atac i gol del Fc United, que va donar els seus fruits amb els gols de Wild al minut 68 i Wolstencroft al minut 73, arribant a un 3-6 insalvable pel Bury. Com es normal, el ritme de joc es va anar relaxant i això ho va aprofitar l’equip adversari per fer el últim gol del partit al minut 77, un gol irrellevant perquè el resultat ja no es mouria més.

La demostració de força que ha fet l’equip femení en aquesta competició jugant contra equips que sobre la taula havien de ser superiors, reafirma la nostra fe en aquest grup. Ho tenim clar: si podem mantenir aquest bloc de jugadores i el nostre equip tècnic, tenim molt clar que podem optar a pujar la pròxima temporada!

Per últim, ens agradaria fer un esment a una trista notícia, just el dia abans de la final. Es va deixar la Mandy Howlett-Farrell de 48 anys, treballadora del club, després de patir un inesperat i fatídic aneurisma cerebral. La victòria va anar dedicada a ella i a la seva família. Des de la nostra humil pàgina volem acompanyar-los en el sentiment. Descansa en pau Mandy.