top of page

La Catalan Supporters Branch ja calenta motors per a la nova temporada


El 6 de novembre de 2016 començava la nostra aventura: naixia la primera penya oficial catalana del FC United of Manchester. Mai haguéssim pogut somniar una fita semblant, perquè mai havíem estat tan a prop de ser partíceps de l'essència del futbol. Però els somnis, de tant en tant, també es fan realitat. Estem molt contents del camí recorregut en aquests mesos de vida, amb experiències viscudes inesborrables. Hem viscut alegries amb l'equip masculí i femení, amb victòries i títols emblemàtics. Amb les nostres campanyes per twitter també hem pogut posar el nostre gra de sorra en fer una mica més gran aquest Club que està cridat a reescriure la història. Alegries però també tristeses: hem pogut narrar, amb un punt de decepció això sí, el comiat del nostre etern capità, que deixa el club després de 400 partits jugats (tot un rècord).

En aquesta nova temporada que està a punt de començar, volem crèixer més com a penya. Per això hem preparat grans novetats, potenciant sobretot la massa social, amb la possibilitat d'una seu per a la Branch. La nostra web també tindrà alguns canvis, amb possibilitat d'un fòrum. I com no, estem planificant la nostra primera visita a Manchester, per poder viure en directe el nostre equip en un partit de la National League North.

En els propers dies us anirem anunciant aquestes novetats, així com també el calendari d'una temporada que es preveu apassionant (el primer partit oficial tindrà lloc el 5 d'agost). I el que és més important, ho viurem junts des de la nostra terra. Us hi esperem!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page