top of page

Mal inici de temporada!


Després d’una pretemporada irregular amb 5 victòries i 5 derrotes i sobretot d’una reestructuració total de l’equip, amb moltes baixes importants dins els pesos pesants d’altres temporades, feia que l’inici de temporada el vivíssim amb certa incertesa i sembla ser que els resultats ens estan donat la raó amb dos derrotes consecutives.

A la primera jornada vam perdre contra un vell conegut, el Brackley Town,per 2-1 després d’un partit disputat i aquest dimarts vam perdre en el primer partit a casa contra el debutant Spennymoor Town per 2-3, amb un partit molt emocionant. On vam remuntar un 0-2 advers que al final no va obtenir recompensa amb el definitiu 2-3 del Spennymoor.

Sense cap dubte els resultats no han sigut bons, però analitzant els partits podem dir que l’equip va lluitar i va tenir les seves opcions d’emportar-se els partits, cosa que ens dona esperances de cara a futurs partits.

Tot i així com hem dit s’ha de tenir present que estem en plena reestructuració de plantilla, l’equip ha patit fins 17 baixes aquesta temporada i 14 fitxatges(2 d’ells són jugadors que retornen a la disciplina). Estem parlant d’una autentica revolució, a més a més hem de tenir en compte que dins de les baixes hi han pesos pesants com Jerome Wright (l’etern capità), Wolfenden, Ashworth o Carnell tots ells amb centenars de partits a les seves espatlles i referents en cada una de les seves posicions. Això ens crea incògnites, sí, però també ens diu que hem de pacients i tenir esperança amb el nou equip que s’està formant.

Vídeo resum dels partits:

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page