top of page

Dues victòries balsàmiques


Després d’un inici de temporada més que decepcionant, amb una dinàmica molt negativa (4 derrotes i 1 empat en els 5 primers partits),amb tant sols un balanç d'1 punt dels 15 possibles que ens condemnava a l’última posició, necessitàvem reaccionar! I així ho hem fet aquest cap de setmana. Sens cap mena de dubte calia un punt d’inflexió: l’equip necessitava demostrar que la part baixa de la taula no és el nostre hàbitat, i ho ha fet amb dos victòries molt treballades. I el que és més important, consecutives.

Dissabte aconseguíem la primera victòria a casa contra un rival difícil, el Boston, amb un 2-1 molt reixit. Ahir fèiem el mateix a domicili, contra un rival de prestigi i un dels candidats a pujar: el York City FC, un històric del futbol anglès! Hi ho fèiem amb un solvent 0-2.

Ja vam avançar que segurament tindríem un inici de temporada difícil, després de canviar més de la meitat de l'equip. Necessitàvem un període de maduració i compenetració. Es per això que aquestes dues victòries consecutives són molt importants: en primer lloc, perquè simbolitzen l'inici del bon camí, estem ben enfocats; i en segon terme, perquè són un alè d'aire fresc per pujar la moral.

Queda molta temporada per endavant i tot és possible!

Resums:

FC United 2-1 Boston United:

York City FC 0-2 FC United :

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page