top of page

Números de rècord, temporada de somni!


Aquesta està sent una temporada espectacular per l'equip femení, sense cap mena de dubte. Podem parlar obertament de números de rècord, per no dir d'escàndol. Per començar, la xifra més brutal és el balanç de gols. Si sumem tots els partits des de la pretemporada fins aquí, parlem de 140 gols a favor per 8 en contra, és una autentica bogeria! Si ens centrem només en la lliga el gol average es de 61 gols, 63 a favor per 2 en contra. Les xifres demostren dues coses. Primer, l'equip juga un futbol de control total de l'àrea rival, amb una mitjana de 7 gols per partit! I segon, la solvència defensiva, ja que l’equip només ha rebut 2 gols en la lliga quan ens trobem casi bé a l’equador de la competició. Si ho comparem amb altres adversaris, li trèiem 44 gols d'average al Curzon, el segon equip amb segon millor gol average.

Com no, l’eufòria continua creixent al mirar els resultats. Pel que fa a la lliga des del primer moment anem líders: traiem 9 punts a les segones classificades. De fet hem guanyat tots els partits excepte el sorprenent empat en el derbi contra l'Altrincham. Pel que fa a altres competicions, ens mantenim vives i continuem endavant amb força a la Argyle Cup i a la copa de Manchester, les dos copes que van guanyar l’any passat. L’únic apunt negatiu el trobem a la FA CUP, on vam patir l’única derrota de tota la temporada i va suposar-ne l’eliminació. Ara bé, s’ha de tenir en compte que com a rival teníem el Wigam Athletic, equip de categories superiors.

Per tant, podem dir clarament que estem construint a per a una temporada històrica, on aspirem a la triple corona (lliga, Argyle Cup i copa de Manchester). I això suposarà el més important: l’ascens a una categoria superior on mai hem estat! I sense cap intenció de treure mèrit al excel·lent equip que tenim, que juga com els àngels, no ens cansarem d’explicar quin és un dels principals «culpables»: ni més ni menys que el nostre patrocinat, Luke Podmore! A la temporada passada ja us vam explicar que una de les nostres tesis era que si el bo del Luke hagués entrenat l’equip des de l’inici segurament haguéssim aconseguit l’ascens. No ens volem posar pas la medalla, però si li volem posar a Podmore i a tot l’equip, perquè ara mateix estan fent una temporada de somni, on tot és possible, perquè brillem amb un joc espectacular.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page