top of page

Fem Balanç: on estem i a què aspirem


Després de superar l'equador de la temporada tant pel equip femení com pel masculí, toca fer balanç i veure a on estem i a que aspirem.


Equip Femení


Sense cap dubte estem davant de la que podria ser la millor temporada de tota la història del nostre equip femení. Primeres a la lliga, invictes i amb uns números brutals (69 gols a favor i 2 en contra) fa que aspirem clarament a la competició i al ascens. La veritat es que el lideratge és molt ferm, mantenint les segones a 7 punts i tenint nosaltres dos partits menys, aquesta lliga no se’ns pot escapar! I això si ha de sumar que continuem vives tant a la Argyle Cup i a la copa de Manchester, per tant amb tot de cara per poder revalidar les dos competicions que vam guanyar la temporada passada. Podem dir clarament que aspirem a la triple corona! La temporada passada parlàvem de l’efecte Podmore, ara ja podem parlar perfectament de l’era Podmore.


Equip masculí


Si haguéssim escrit aquest article fa unes setmanes els objectius a la lliga serien molt diferents, però el canvi que li ha donat a l’equip el lideratge de Tom Graves és brutal. Fa unes setmanes estàvem patint en les catacumbes de la classificació i l’únic objectiu que ens podíem plantejar era la salvació, ara les coses han canviat, i no només en els resultats, sinó també en l'actitud. Ara mateix som 13ens a la lliga, i tot i que encara no hi som a prop del tot, crec que ens podem plantejar clarament quedar entre els 10 primers, fita històrica en aquesta divisió! Pel que fa a les copes, vam caure massa aviat de la FA Cup i de la FA Trophy, cop dur! Tot i així estem vius a la Copa de Manchester i com l’equip femení aspirem a revalidar títol. Ara mateix estem a les semis i venim d’eliminar el que tenia que ser clar aspirant al títol i etern rival, el Saldford.


I ja per acabar i continuant amb el Salford, ens agradaria fer el nostre balanç personal, dels tres partits jugats contra ells: dos victòries i un empat! El futbol modern no sempre guanya! ;)

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page