top of page

A per la triple corona!


Ahir vam veure el que va ser un cop de força i una demostració del nivell de l’equip femení. Jugàvem un dels partits més difícils de la temporada, contra un vell conegut: el Merseyrail bottle, quart classificat de la North West Premier (una categoria per sobre a la nostra) i equip amb el que vam tenir duels espectaculars la passada temporada. Ens trobàvem als quarts de final de la Argyle Cup i ens tocava jugar al seu camp. Amb tot en contra, ens acabaríem imposant amb un contundent 0-3, amb una demostració superba del que és el futbol total.

Però els triomfs dels últims dies no acaben aquí: fa just una setmana i amb el mateix resultat , 3-0 contra West Didsbury & Chorlton AFC Women's ens plantàvem a la final de la Mcr FA Cup. Obríem així l’opció d’obtenir la triple corona (!) ja que a la lliga mantenim el primer lloc amb fermesa.

Pel que fa a la Mcr FA Cup encara no s’ha fixat data per la final i estem pendents de que es disputi l’altre semifinal entre les Manchester Stingers (Premier) i Curzon Ashton FC (les segones a la nostra divisió). A l'Argyle Cup ja sabem qui serà el nostre rival a les semis, es tracta del CMB, actualment últim classificat de la Premier.

Encara ens queden partits molt difícils per assolir les tres competicions, ho sabem, però després de la demostració d’ahir tenim grans esperances d’assolir una temporada històrica, la millor de tots els temps per l’equip femení.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page