top of page

Les reines han estat coronades: campiones de lliga!


Aquest era un títol que se’ns ha fet esperar, degut a què durant al llarg de la temporada molts partits s’han hagut d’anar posposant...això ha fet que també es posposés el que era nostre, la corona de campiones. Però l’espera ha valgut la pena, perquè guanyar aquest trofeu és històric , perquè és la primera vegada que el guanyem i ens apropa a través del ascens al lloc que es mereix l’equip per la seva qualitat, però també pels números que estem fent. Podem resumir la lliga que hem guanyat en 3 gras punts:


Impecables


A falta de dos partits som invictes: 46 dels 48 punts possibles , amb 110 gols a favor per només 6 en contra, això significa haver fet més del doble de gols i haver rebut una quarta part dels gols que les segones classificades. Sense cap dubte, espectacular. Només falta arrodonir aquests números glorificant-los a través de dos victòries en els dos partits que falten, no se’ns pot escapar acabar la lliga sent invictes.



Futbol espectacle



Veure-les jugar és una meravella, a través de la mestria de Podmore l’equip ha sabut jugar un futbol espectacle molt ofensiu, que no ha deixat opció a les seves contrincants. Un futbol vertical amant del gol, que mai perd la sed de fer més i millor.


Futur


Sense cap dubte som un equip de futur, tenim unes grans jugadores i el tècnic ideal per a dirigir-les. Tenim un bloc molt unit, una gran familia! Amb l’ascens simplement estem demanat el que ens pertoca, jugar entre les millors i ull, no pretenem ser un equip qualsevol en la pròxima divisió, portem dos anys guanyant equips de categories superiors a la Argyle i la Manchester Cup, tenim gana i volem més i més, i no volem parar de créixer.


I parlant de futur i de gana de trofeus, aquest més immediat, volem la triple corona i aquesta s’ha de completar amb la Argyle Cup i només ens queda un pas, guanyar al Stockport County a la final el pròxim 13 de maig.



No ens cansarem de repetir que estem encantats de viure els millors moments del nostre equip femení com a « Catalan Branch», si ens permeteu ens agradaria fer el paral·lelisme de que estem creixent junts i que ens encanta tenir aquesta simbiosi amb l’equip, ja que si el FC United significa lluitar contra el futbol modern, fer-ho a través del equip femení es fer-ho doblement!



I un apunt més...


Si algú encara podia dubtar de la fam de futbol que tenen les nostres jugadores, just ahir quan ens estàvem jugant el títol de lliga i finalment guanyant-lo a través d'un espectacular 10-0, també vam aconseguir un altre trofeu, proclamant-nos campiones de FA Peoples Cup, trofeu de futbol 5 de gran prestigi! Sou molt grans!!!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page