top of page

mal inici de temporada, però amb la fe intacte!


Si al inici de la pretemporada ens haguessin dit que començaríem tant malament ens haguéssim posat les mans al cap. Sense cap dubte has sigut un dels pitjors inicis que recordem i ja no tant sols perquè estiguem cuers i amb 0 punts al final de la tercera jornada, sinó perquè en dos dels 3 partits em perdut patint un dur correctiu i mostrant molt mal joc.

En el partit de debut ens enfrontàvem al Stockport,, aspirant al ascens, sabent que era un partit difícil però creien en les nostres possibilitats, tot i així en cap moment vam tenir cap possibilitat, perdent 5-1, en un partit que el rival va dominar a plaer.

Tot i el mal resultat en la segona jornada teníem la possibilitat de redimir el mal inici contra el Ashton United, rival a priori assequible i ho demostraríem ficant-nos 3-1 a la mitja part, semblava un partit controlat. Però en una nefasta segona part ens remuntarien el partit per acabar en un 3-4, amargant el debut a casa.

I aquest cap de setmana passat teníem una segona oportunitat a casa contra el Boston, que no sabríem aprofitar, rebent un injust 0-3 amb dos gols als últims 15 minuts.

Si ens agafem als números el inici és terrible, segurament el pitjor que recordem, amb un balanç de 12 gols en contra per 4 a favor i amb 0 punts. Tot i així , continuem crelent en les possibilitats del equip i us presentem un conjunt de punts claus per creure que aviat podem trencar amb aquesta nefasta dinàmica:

- La primera part contra el Ashton United. Sense cap dubte els millors minuts del curt tram de temporada que portem, recordant el joc de lluita i força que porta el segell de Tom Greaves i mostrant quin ha de ser el camí.

- El propi Tom Greaves, si hi ha algú que pel seu esperit pot tirar aquest equip endavant, és el nostre «player manager». Ho va demostrar amb escreix la temporada passada i tenim fe absoluta que ho tornarà a fer en aquesta. I com a mostra agafem les seves últimes paraules al twitter:

- Tenim un equip nou i amb forces jugadors joves, i tot just estem al inici de la temporada. Com a la temporada passada hem tornat a perdre molts referents (Gilchrist, Lindfield, Kay, Brown, Lowe o Gynn) jugadors que tenien un pes molt important en la plantilla. Això hauria de ser un punt negatiu, i ho és, masses referents perduts en una sola temporada. Però com amb la passada temporada l’únic home que va poder refer el equip va ser Graeves i creiem que ho pot tornar a fer. Tenint fe amb aquests jugadors els resultats tornaran arribar perquè hi ha talent i un gran espèrit de lluita "made in United".

- el fitxatge del irlandès Stephen O’Halloran. Sense cap dubte ha sigut un dels fitxatges estrella. O’Halloran va jugar en totes les categories inferiors de la selecció irlandesa fins el punt de debutar amb l’absoluta. És un jugador format al Aston Villa, que té un ampli recorregut per equips de primer nivell com els propis villans, el Southampton, Leeeds o Sawansea, un jugador amb una amplia experiència que ha de fer de lloctinent de Graeves i que ja assumt els galons agafant la capitania del equip.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page