top of page

Superar l’insuperable


Som conscients que la secció masculina es troba en un moment molt delicat. Ara bé, ens sembla injust que això enfosqueixi o tapi el bon moment de l'equip femení. L'any passat vivíem una temporada espectacular, la millor de la història de la secció i semblava inigualable: vam assolirla triple corona (lliga, Argyle Cup i Manchester Cup), aconseguint així l’ascens a la Premier Divison de la North West Regional League, el més amunt que mai hem arribat fins ara! I. no obstant, aquest any, que es podia suposar de traspàs i adaptació, estem en plena lluita per assolir la lliga i ens tornem a trobar a la final de la Argyle Cup i la Mancheter Cup. Wow, estem altre cop en plenes possibilitats de tornar a assolir la triple corona, just l’any del ascens, brutal!

Mirem competició per competició:

Lliga

Per problemes de calendari i meteorològics molts dels nostres partits s’han hagut de postposar. Això implica trobar-nos en una classificació atípica. Com podeu observar, hi ha equips que estan a les portes d'acabar la temporada, mentre que nosaltres tot just estem iniciant la segona volta. Això provocarà que l’equip passi per un calendari infernal aquest mes d’abril on haurem de jugar dos partits per setmana. Ara bé, observant meticulosament els resultats assolits fins ara. a la classificació podem veure que la lliga és cosa de dos: l'Stockport County i nosaltres. Mentre elles només s’han deixat 2 punts en un empat, nosaltres 3 en una derrota (precisament contra elles). Per tant, aquest dimecres que juguem contra elles partit de lliga, ens trobem en una autentica final. Serà la primera de les grans finals. En principi una victòria ens hauria de donar la lliga si guanyéssim la resta de partits que ens falten, però també estem pendents del veredicte d’un partit que ens va suspendre abans d’acabar, on podem perdre els punts que hi havien en joc. És per això que és possible que potser haurem d’esperar una altre pèrdua de punts del rival. Pas a pas. Primer hem de fixar tots els focus en la gran "final" que veurem aquest dimecres, s’ha de guanyar si o si!

Argyle Cup

Aquest diumenge passat vam gunyar per 2-1 les semifinals contra el Merseyrail i ens tornem a plantar a la gran final de la copa. Com no, el rival no pot ser altre, el Stockport County. Serà la segona «final» després del partit de dimecres i es jugarà el 19 de maig a Broadhurst Park, on l’empenta de la nostra afició ens ha de donar un important avantatge.

Manchester Fa Cup

La copa de casa se’ns dona bé, li tenim especial estima. Un cop més ens hem tornat a classificar per la final, que jugarem el 26 d’abril. El rival serà Salford City FC Lionesses Women , la secció femenina del nostre etern rival de ciutat, un derbi especial on es posaran cara a cara dos conceptes molt enfrontats: el futbol modern del Salford contra el futbol de veritat del nostre club. En joc no només hi haurà la copa.

En definitiva, ens trobem en un abril apassionant on tindrem dos partits per setmana i grans finals. Estem segurs que aquest equip podrà amb aquest calendari tant desafiant, perquè creiem en un grup que dia a dia creix, millora i superarà l'insuperable sota la gran direcció de Luke Podmore.

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page