top of page

Setmana històrica


Ens hem quedat amb un regust agredolç per no haver pogut aconseguir la lliga: agre perquè hem estat a només 2 punts de guanyar-la (2 punts perduts al polèmic partit doble contra el Penrith, partit que mai s’hagués hagut de jugar en aquestes condicions). Però dolç perquè té molt mèrit aconseguir un segon lloc el primer cop que juguem a la categoria més alta que mai hem estat. Toca centrem-nos en el present, ens trobem a la setmana esperada, la setmana gran de la secció femenina (i perquè no dir-ho, del club en sí). És una setmana històrica. Ho és perquè disputarem dos finals, la Manchester FA Cup i la Argyle Cup. A més a més tenim el privilegi de ser les primeres en aconseguir el doblet en tres temporades seguides, quelcom inaudit.

Final de la Manchester FA Cup(15/05/19)

Aquest dimecres jugarem la final de la mítica competició de la demarcació de manchester. La final agafa un regust poètic ja que ens enfrontarem al Salford City Lionesses. És l’equip femení de la nostra antítesi futbolística, atès que és la representació clara del que suposa el futbol modern: un equip petit de barri comprat per accionistes multimilionaris i que el volen fer pujar fins el més amunt a base de bitllets. Per tant serà més que un partit: futbol autèntic contra negoci futbolístic, hi ha molt en joc!

Final de la Argyle Cup(19/05/19)

Aquest diumenge tanquem la temporada de la millor manera possible, jugant la final d’aquesta prestigiosa competició. Si la final de la Manchester Cup agafa un regust romàntic, aquesta final tindrà un to de revenja. Ens enfrontem al Stockport County, l’equip amb qui hem competit frec a frec fins al final per obtenir el primer lloc a la lliga. En alguns moments de la temporada semblava un rival inassequible, però en els moments més crítics de la lliga vam ser capaces de guanyar-les i, com no, estem segurs que en aquesta final també serà possible, quin espectacle!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page