top of page

Sempre seràs un dels nostres!


Avui ens despertàvem amb una trista notícia: el club ens informava que el nostre patrocinat, el Luke Podmore, deixava el club. Encara en plenes celebracions de la gran setmana del futbol femení, on aconseguíem la Manchester FA Cup i la Argyle Cup, ens ha deixat en xoc la noticia.

Sense cap dubte amb el Luke hem viscut els millors moments com a penya, 7 títols i un ascens en dos anys i mig que han sigut trepidants, i que per sort hem pogut compartir amb ell sent el seu patrocinador en aquestes dos últimes temporades. Poder viure amb ell aquests moment ha sigut espectacular.

Al desembre del 2016, El Luke era escollit mànager del equip femení, un equip en construcció i amb molta feina per fer: un diamant en brut per polir en mans del mestre Podmore. En aquesta primera temporada, l’equip acabaria subcampió a la lliga i campiones per primera vegada de l'Argyle Cup i la Manchester FA Cup (el primer de tres doblets seguits en aquestes competicions).

La temporada 2017/18, on començava el nostre patrocini, el club va viure la millor temporada de tots els temps, aconseguint un triplet històric, la triple corona! Guanyant la lliga de manera impressionant amb 16 victòries i 1 empat, amb una diferència de gols de +113, fent realitat la primera defensa de les dos copes. El reconeixement nacional també arribaria a través de la victòria de la FA People's Cup a St George’s Park! Rebent el trofeu a Wembley a la meitat de la final de la FA Cup.

L'èxit ha continuat aquesta temporada, lluitant fins al últim partit per la primera plaça a la llliga, que per motius aliens al joc no ha pogut ser, perdent només un partit en la seva primera temporada a la nova divisió, . A la FA Cup també vam aconsegui la millor classificació de la història del club. Però el plat gran arribaria aquesta setmana passada. Primerament vam derrotar el futbol modern amb el derby contra el Salford City, amb un contundent 4-0 i ens mantindria per tercer any consecutiu reines de Manchester. Per acabar-ho d’arrodonir, vam disputar la final de l'Argyle Cup, ens enfrontàvem al Stockport County en una final amb aires de venjança, aquesta es podia consumar després d’un final d’infart, on empatàvem amb un gol a l’últim minut (2-2) i que seria catalitzador d’una gran victòria per 5-2 al temps afegit.

En el seu comiat Podmore deia "Durant les últimes dues temporades i mitja, ha estat un plaer formar part del FC United. Hem aconseguit coses increïbles des del desembre de 2016, guanyant 7 trofeus. Aquest equip s'ha convertit en un dels més reeixits de la regió i puc mirar enrere amb afecte...M'agradaria donar les gràcies a tots els jugadors, personal i aficionats que m'han representat durant tot el meu temps aquí. Sense vosaltres i la vostra creença en mi, cap dels assoliments hauria estat possible. Ja és hora de seguir endavant i explorar noves oportunitats i desitjo que totes les jugadores i el club siguin les millores en el futur. Seguiré sent un fervent partidari de l’equip durant els propers anys. " La jugadora Kirsty Chambers afegeix en nom de l'equip; "Durant les últimes temporades, Luke ha estat part del FC United i l'impacte que ha fet en totes nosaltres no es pot transmetre en paraules. Ens ha influït a totes com a futbolistes i com a persones i no li podrem agrair lo suficient pel temps, l’esforç i la passió que ens ha donat a cadascuna de nosaltres, ha inculcat una filosofia i una determinació dins d’aquest grup i estem tan agraïdes d’haver-hi jugat. Ens ha proporcionat un nou nivell i seguirem competint i guanyant trofeus. Luke t’ho volem agrair tot, ha estat un plaer tenir-te com a entrenador: et desitgem tota la sort en el futur i esperem continuar veure’t animant per la banda! " Des d’aquí volem agrair-li al Luke tots aquests bons moments que ens ha donat i li desitgen tots els èxits en el futur. També volem destacar la seva proximitat, no exagerem gens si diem que ha sigut el millor patrocinat que hem tingut mai! Estem tristos, no ho amagarem, avui se’ns en va algú proper, algú que feia més gran aquest club, un dels nostres!

Música FCUM
People have the power - P. Smith
00:00
Som Sponsors de
LUKE PODMORE

oficials

Clica per escoltar-la en viu

bottom of page